Højeste kreditværdighed

– din sikkerhed som kunde og leverandør

Ligesom vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk og ordentlighed i alt, hvad vi laver, så sætter vi også en ære i at drive en veldrevet forretning, hvor vi til hver en tid kan betale enhver sit.

Kreditværdighed på AAA Guld + 10 år

Det lever vi til fulde op til, for vores tømrervirksomhed har i mere end 10 år haft den højeste kreditværdighed AAA og dermed har vi opnået guldemblemet.

Vi bliver løbende kreditvurderet af Bisnode, som er et anerkendt og veletableret kreditvurderingsmodul på markedet. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os at give vores kunder og samarbejdspartnere en uvildig vurdering, så de altid skal kunne føle sig trygge ved at handle hos os og med os.

Kreditvurderingen fra Bisnode – som ejes af Dun & Bradstreet, der er en stor og anerkendt internationalt kreditvurderings og analysefirma – gør det muligt for os at vise omverdenen, at Tømrermester Gorm Lynge A/S i kraft af sin mere end 10 års AAA-rating rangerer blandt de 3% mest kreditværdige virksomheder i Danmark.

Bisnodes AAA-rating er anerkendte og troværdige symboler, fordi de overvåger virksomhederne løbende. Logoet her på siden er fx. “live-rating” som viser, at vi driver en kreditværdig virksomhed, der kan betale sine regninger.

Vores rating er din garanti for økonomisk sikkerhed, når du indgår i et samarbejde med os – om det er som kunde eller som leverandør.

Du kan læse mere om Bisnodes ratingsystemer her: https://www.bisnode.dk/globalassets/danmark/dokumenter/bisnodes-ratingguidev1.pdf

Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon: 4014 5202 eller på e-mail: gl@gormlynge.dk